به گزارش میراثآریا، یوسف بیدخوری گفت: تنوع در اقلیم و فرهنگ شهرستانهای استان خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای اجرای طرحهای اقامتگاههای سنتی و بوم گردی به وجود آورده است.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: استان خراسان رضوی با ۳۴ شهرستان و وجود بارگاه منور امام مهربانیها و پیشینه غنی فرهنگیتاریخی بهعنوان مهمترین مقصد زیارت همه ساله پذیرای میلیونها زائر و گردشگر داخلی و خارجی بوده و تقویت زیرساختهای گردشگری و افزایش ظرفیت اقامت ضروری به نظر میرسد.
بیدخوری تصریح کرد: اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با رویکرد افزایش کیفیت و ارائه خدمات مطلوب در اقامتگاههای سنتی و بومگردیهای تحت پوشش تلاش میکند ضمن حفاظت از بافتهای با ارزش قدیمی و عمارتهای تاریخی و مناطق طبیعی و محیط زیست باعث رونق اقتصادی و اشتغال پایدار روستاوندان و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر شود.
او اظهار کرد: خراسان رضوی با ۱۸۵ واحد بومگردی و ۱۱ واحد اقامتگاه سنتی نقش بالایی برای میزبانی از گردشگران و طبیعت گردان را دارد.
همچنین کمال خانی مسئول اقامتگاههای سنتی و بومگردی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایعدستی خراسان رضوی گفت: بیشتر این واحدهای اقامتی خانههای قدیمی هستند که به سبک معماری سنتی منطقه و با مصالح بومی متناسب با آن اقلیم احداث شدهاند.
او ادامه داد: اقامتگاههای بومگردی با توجه به ساختار فیزیکی بناها و شرایط فعلی استفاده، حس و حال زندگی در گذشته را القا و آداب و رسوم تاریخی را احیا و بازندهسازی میکنند.
خانی تصریح کرد: همچنین ویژگی زندگی در طبیعت دور از هیاهوی شهری و لذتِ چشیدن طعم غذاهای محلی و ارگانیک از دیگر جذابیتهای اقامتگاههای بوم گردی و سنتی است، که امروزه علاقهمندان زیادی را جذب کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما